O meni

fitblogerica

Bok!

Dobro došli na moj blog, jako mi je drago što ste tu.

Ja sam Vanja, imam 29 godina i radim kao trenerica grupnog fitnessa i nutricionistica.

Grupne treninge za žene vodim već 9 godina. Obožavam iz žena izvlačiti ono najbolje, motivirati ih i inspirirati, poticati da budu najbolja verzija sebe. Volim druženje na treninzima i nove izazove.

Prije 4 godine sam postala mama predivnoj curici zbog koje sam počela proučavati prehranu i završila nutricionizam. Mislim da je bitno klince učiti o zdravoj prehrani od malena jer se tako usvajaju dobre prehrambene navike.

Završila sam online tečaj ”Child Nutrition and Cooking” od Stanford Universityja jer mi je želja raditi s djecom jednog dana.

U zadnji godinu dana sam se počela aktivnije baviti i trčanjem. Trčanje je postalo moja velika ljubav. Iza sebe imam par pretrčanih polumaratona – PB 1:49 h, ali i jednu veliku zvijer po imenu maraton (4:12 h). Trčanje je za mene u potpunosti isključivanje svijeta oko sebe i provođenje kvalitetnog vremena sa samim sobom.

Na blogu možete pronaći sve teme prema kojima ja osjećam strast.

Jednim nazivom bi to bio ”zdrav način života”. Za mene to ne znači brojanje kalorija, provođenje 3 sata u teretani svaki dan, konstantno vaganje i sebe i hrane, grižnju savjesti za svaki ”cheat meal”, izgladnjivanje i magične praškove.

 Za mene je to osjećaj sreće i zadovoljstva sa samim sobom i svojim životom. Zdrav način života meni uključuje super klopu koja je nutritivno bogata i zbog koje se osjećam fenomenalno i puno energije. Za mene to znači bavljenje nekom vrste rekreacije. Ja najviše volim funkcionalne treninge i trčanje, ali nije to jedini izbor. Vjerujem da se svatko može u nečemu pronaći.

Za mene to znači raditi nešto što voliš, što te pokreće i prema čemu osjetiš strast.

Zdrav život meni znači puno smijanja s obitelji i prijateljima. Druženje s dragim ljudima i obavezno provođenje vremena u prirodi na svježem zraku.

Nadam se da će vam blog služiti kao inspiracija i motivacija da budete najbolja verzija sebe.