Trčanje po kiši je ipak dobro došlo

547

Jučer sam trčala u Beogradu na Nike+ We Run Belgrade 10K. Mogu vam reći da je to bila poprilično mokra utrka. Ipak su treninzi po kiši dobro došli. Na Running Gate blogu sam napisala kako me je na par treninga uhvatila kiša.

Ako je netko propustio članak možete ga pročitati ovdje: Muke po dionicama i trčanje po kiši.

Treniranje po kiši se sada pokazalo kao odličan izbor jer eto dogodilo se da na mojoj prvoj službenoj utrci isto bude kiše. Start utrke je bio u 17 sati, a mi do 16:15 sati nismo ni znali trčimo li uopće. Organizatori su se predomišljali hoće li se utrka održati. Dignuo se jak vjetar, srušio konstrukciju starta, nosio montažne garderobe i šatore. Na svu sreću vjetar je brzo prestao, ali zato je padala kiša u više navrata. 

Ono što sam naučila na treningu po kiši se sada isplatilo jer sam točno znala što mi je potrebno za takvu utrku. Odabrala sam si dobru odjeću, odmah se presvukla poslije i nisam dala da me vrijeme sputava. Uostalom atmosfera i energija na takvoj utrci gdje trčiš pored 12.000 trkača je fantastična i ne primjetiš kišu. Zato ne odustaj na prvoj maloj prepreci. Sve to ima svoj razlog zašto :). 

Detalje o utrci sa slikama očekujte u idućem postu. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.